Bestilling av OSSL-drakter har startet

Nå kan du bestille klubbtøy. Tøyet kan ikke byttes og bør prøves (NB! Junior-størrelsene er små). Du kan prøve tøyet under trening i Holmenkollen mandag 12. oktober.

Levering

Du velger klær og betaler i nettbutikken. Varene blir levert til Oslo Sportslager ca. 5-6 uker etter bestillingsfristen. Klærne produseres eksklusivt for deg etter din bestilling. Det er derfor viktig å bestille innenfor tidsfristene. Produksjonen startes opp med en gang etter endt tidsfrist. Vi legger ut info så snart vi hører at varene er kommet.

Bestilling skjer i to perioder:

1.periode

 • Frist for å bestille: 14. oktober 2015
 • Antatt levering: 20.-25. november 2015

2. periode

 • Frist for å bestille: 3. november 2015
 • Antatt levering: 8.-15. desember 2015

Slik bestiller du klubbtøy

 1.  Det er etablert to nettbutikker: en for Dame og en for Herre. Den eneste forskjell i design er for racingdress hvor damedressen har sommerfuglmotiv. Det er selvfølgelig greit for kvinnelige utøvere å gå med det vanlige motivet, dvs det vi kaller herredesign.
  For å bestille dameklær, gå til  http://teamservice.original.no  og logg inn med brukernavn: ossldame
  For å bestille herreklær, gå til  http://teamservice.original.no  og logg inn med brukernavn: osslherre
 2. Vi har valgt å satse på de lette StarX-dressene som så å si alle kjøper og som man kan prøve i Holmenkollen. Den er mest anvendelig ved at man kan regulere tøy under og evt. ha vest over. SWIX tilbyr også en mer teknisk treningsdress (Mission X) i voksenstørrelser (tynn 3-lags Softshell (elastisk) i høy teknisk kvalitet med elastiske pustende partier i rygg sidepaneler).

  Størrelser:

  Mange har gått ned en størrelse i bukse ift jakke/vest. Det er mulig å kjøpe enkeltplagg i forskjellige størrelser - også racingdress.

  Racingluer:

  Ekstra tynne luer og pannebånd kan bestilles i nettbutikken.

  Luer/pannebånd:

  Alle NYE utøvere får en lue eller pannebånd gratis. I tillegg vil vi bestille inn litt ekstra for salg til familie og de som ønsker ekstra.

 3. Betaling: Betalingsform er Klarna faktura, men hvis du vil betale med kredittkort, husk å endre det i nettbutikken.